Macovei: Dacă iese Ponta, s-a terminat cu JUSTIȚIA!

Cristian Blănuţă, 16 septembrie 2014, Ora 09:41

  • print
  • |
macovei-daca-iese-ponta-s-a-terminat-cu-justitia-43330-1.jpg

Monica Macovei, candidat independent la Președinție, a afirmat, luni seară, în cadrul emisiunii „Sub semnul întrebării" de pe B1 TV, că dacă va câștiga alegerile din noiembrie va fi un președinte constituțional.

„Eu voi fi un președinte mediator, constituțional, cu cartonașe roșii și galbene în buzunar. Nu numai că voi spune cine a încălcat legea, dar voi acționa cu tot ceea ce îmi permite Constituția să acționez. Voi fi un președinte care respectă legea, mediator, voi aduna lumea la masa rotundă, să discutăm", a spus Monica Macovei.

Aceasta a precizat că față de alți candidați la alegerile din noiembrie, semnăturile pe care le-a strâns pentru candidatura sa „sunt reale".


„Stau foarte bine cu semnăturile, sunt semnături reale, chiar pe bune. Partidele au liste electorale, au numele, adresa, le lipsește doar o semnătură și semnează cineva pentru ei. Eu nu le am, sunt independent. Deci ale mele sunt chiar pe bune", a adăugat aceasta.

„Dacă Ponta iese președinte, s-a terminat cu justiția", a mai precizat Monica Macovei.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou