Macovei îi dă lovitura lui Ponta: A primit apartamente de la ruși!

Cristian Blănuţă, 9 octombrie 2014, Ora 08:27

  • print
  • |
macovei-ii-da-lovitura-lui-ponta-a-primit-apartamente-de-la-rusi-43861-1.jpg

Monica Macovei, fostul ministru al Justiției, consideră că declarațiile lui Victor Ponta din Dosarul Lukoil au o justificare ilicită. Macovei acuză că premierul Ponta ar fi primit apartamente din partea rușilor de la Lukoil.

Mai mult, Macovei spune că Ponta, cu ajutorul Procurorului General al României, Tiberiu Nițu, și a soției acestuia, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, au pus presiune pe procurori pentru ridicarea parțială a sechestrului la rafinăria Petrotel Ploiești.


"Victor Ponta a primit apartamente luxoase de la Lukoil sau prin interpuși sau alte bunuri. Familia Nițu lucrează împotriva justiției, lucrează cu politicul. Soția sa a făcut presiune pe procurori pentru a ridica sechestrul la Lukoil. Ea e șefa acelor procurori care lucrează la caz. Ponta poate fi judecat pentru obstrucționarea justiției, pentru complicitate. El l-a ales pe Putin și este trădare națională", a spus Monica Macovei la B1 TV.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou