MACOVEI îl provoacă pe PONTA

Cristian Blănuţă, 22 august 2014, Ora 21:11

  • print
  • |
macovei-il-provoaca-pe-ponta-42723-1.jpg

Monica Macovei a reacționat la adresa premierului Victor Ponta, după ce acesta a ironizat dezbaterile contracandidaților săi din turul I al prezidențialelor.

Macovei e deranjată de atitudinea arogantă a lui Ponta, care a afirmat că înainte de primul tur își va lua „popcorn și răcoritoare" și se va uita la ceilalți candidați deoarece pornește în cursă de la 40% din voturi, având în spate PSD.


Eurodeputata îl provoacă pe premier la o dezbatere despre „direcția și viitorul României".

„Dragi români, voi ce președinte doriți? Credeți că vă poate reprezenta un președinte laș, care fuge de dezbateri, adică refuză să vă spună ce proiecte are pentru țară în următorii 5 ani? Îl provoc pe Victor Ponta la o dezbatere publică despre direcția și viitorul României", a reacționat Macovei.

Întrebat vineri dacă va refuza participarea la dezbateri înainte de turul 1 de scrutin, premierul a răspuns astfel: „În turul 1 îmi voi lua popcorn și răcoritoare și mă voi uita la dezbaterile între doamna Macovei, doamna Udrea, doamna Diaconescu, domnul Iohannis și așa mai departe. E păcat să ratăm așa ceva".

Atrăgându-i-se atenția că Diaconescu este „domn", nu „doamnă", premierul a continuat discursul ironic. „Domnul, mă rog. Sunt doi domni Diaconescu", a spus el.

Ponta a precizat că între tururi va accepta confruntarea cu viitorul contracandidat. „Dacă mă calific în turul 2, cu siguranță trebuie să avem dezbateri", a arătat Ponta.

„PSD îmi dă mie și oricărui alt candidat un start fundamental: 40 la sută din voturi. Restul de 10 la sută, să facem 50, depind de mine, sigur (...) Dar faptul că am această primă de pornire e fundamental", a mai declarat premierul.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou