MACOVEI: "Micul Ceaușescu PONTA, iubit conducător și fiu al patriei"

Cristian Blănuţă, 20 septembrie 2014, Ora 22:11

  • print
  • |
macovei-micul-ceausescu-ponta-iubit-conducator-si-fiu-al-patriei-43426-1.jpg

Monica Macovei a reacţionat, într-o postare pe Facebook, la marea "sărbătoare de pe Arena Națională, unde Ponta și-a lansat candidatura.

Fostul ministru al Justiției îl numeşte pe Victor Ponta drept „Micul Ceauşescu". De asemenea, îi face acestuia o urare în stilul celor adresate fostului dictator comunist.

„Bucureștiul e paralizat, într-o zi de sâmbătă, pentru că micul Ceaușescu ține să își serbeze ziua pe Stadionul Național. Un sfert din oraș blocat ca pe vremuri, la 23 August. (...) Mărețe realizări îi urăm tovarașului Victor Ponta, iubit conducator și fiu al patriei, fierbinte și adâncă recunoștință pentru toate cele ce le faci pentru noi!", a spus Monica Macovei, europarlamentar, pe contul său de Facebook.

"Grandioasa lansare a campaniei lui Ponta într-o țară sărăcită de corupție este obscenă. Acum vedem unde se duc banii țării și unde se vor duce și după alegeri dacă Ponta va câștiga: la baronii PSD.
Întrebare pentru Ponta: Cât a costat paranghelia de azi de la Arena Națională și din banii cui s-a plătit?"

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:45
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou