Macovei s-a înscris oficial în cursa pentru Cotroceni

Cristian Blănuţă, 21 septembrie 2014, Ora 16:43

  • print
  • |
macovei-s-a-inscris-oficial-in-cursa-pentru-cotroceni-43440-1.jpg

Monica Macovei și-a înregistrat candidatura la prezidențiale la Biroul Electroral Central (BEC).

"Am depus candidatura, am strâns peste 300.000 de semnături. Mulțumesc oamenilor din toată țara care m-au ajutat. E bine că PSD și PNL s-au oprit din întrecerea socialistă pentru că altfel strângeau mai multe semnături decât numărul votanților. Candidez pentru că vreau să fiu angajatul românilor și nu tartor peste țară", a declarat Macovei.

"Candidez pentru că vreau să garantez siguranța națională a țării noastre. Vreau să ne luam înapoi banii furați, toate privatizările și contracetele cu statul trebuie verificate. Vreau ca Parlamentul să își reducă cheltuielile cu 50%. Candidez pentru că vreau să introduc votul electrnic și prin corespondență pentru toți românii și din țară și din străinătate", a spus ea.

"Nu mai merge așa. Mii de români pleacă din țară, doctorii ne pleacă din țară, investitorii ne pleacă din țară, trăim în mizerie, demnitatea ne este încălcată", a transmis europarlamentarul.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou