Meleșcanu, idei inedite de guvernare

Mălina Andrei, 6 octombrie 2014, Ora 12:49

  • print
  • |
melescanu-idei-inedite-de-guvernare-43804-1.jpg

Fostul șef al SIE, Teodor Meleșcanu, candidat independent la prezidențiale, vine cu idei inedite pentru campania electorală pe care le prezintă într-un interviu acordat Ziare.com. Acesta spune că este dispus să demisioneze în 2016 dacă pană atunci reușește ce și-a propus.

"Una dintre ideile mele este de creare a unui guvern de uniune națională sau de lărgire a majorității. Suntem într-o situație foarte grea. Economic, România e confruntată cu mari probleme, mai ales la nivel micro, la nivelul vieții de zi cu zi motorul economic e gripat, de la micul întreprinzător, la marile companii. Avem o problemă și din punctul de vedere al securității noastre în zonă. Războiul bate la ușă, avem conflictul din Ucraina. În zona Orientului Mijlociu avem Siria, avem Irakul cu Statul Islamic. E nevoie mai mult ca oricând de o adunare a tuturor forțelor care doresc să lucreze pentru această țară", a declarat Meleșcanu.

În același timp, candidatul independent loveşte şi în Klaus Iohannis, susţinând că mulţi liberali îl vor alege pe el în dauna primarului Sibiului.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou