Mesaj în forță de la Blaga pentru PDL

Cristian Blănuţă, 26 iulie 2014, Ora 11:17

  • print
  • |
mesaj-in-forta-de-la-blaga-pentru-pdl-42024-1.jpg

Vasile Blaga a transmis astăzi un mesaj în forță colegilor din PDL, în ziua în care partidul se unește oficial cu Forța Civică.

Blaga le-a mulțumit PDL-iștilor pentru scorul obținut la europarlamentare, amintind că a fost o campanie în care s-au bătut atât cu PSD, cât și cu PNL.

„Ați luptat, am scos un scor bun, putea fi și mai bun, dar în condițiile date în care ne-am luptat cu PSD, cu PNL, dar și din păcate cu foști colegi , rezultatul îl socotesc bun și vă mulțumesc pentru muncă", a spus Blaga.

„Este o zi importantă pentru PDL, pentru dreapta românească, pentru politica românească, dar mai ales pentru românii care astăzi, având ca și coloană vertebrală PDL, vom avea cel mai important partid politic de dreapta din istoria româniei. Vă mulțumesc tuturor celor care ați luptat la alegerile europarlamentare în cele mai grele condiții din istoria postdecembristă. Socotesc rezultatul bun și vă mulțumesc pentru muncă. Alegerile ne-au demonstrat că suntem buni, suntem harnici, suntem frumoși.

Am convingerea că veți aproba protocolul de fuziune prin absorbție cu FC", a declarat Vasiel Blaga.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou