Mesajul Alinei Gorghiu după alegerea sa în fruntea PNL

Mălina Andrei, 18 decembrie 2014, Ora 15:07

  • print
  • |
mesajul-alinei-gorghiu-dupa-alegerea-sa-in-fruntea-pnl-44855-1.jpg

Noul președinte al PNL, Alina Gorghiu, a declarat joi, după anunțarea rezultatului votului că partidul va merge în direcția cerută de electorat.

"PNL este un partid mare, care a fost obligat după 16 noiembrie să meargă într-o direcție pe care electoratul o cere. Am avut o elegantă competiție. Îl felicit pe Ludovic Orban pentru felul în care a înțeles să ne reportăm la această funcție interimară în PNL. Indiferent cum era rezultatul votului, eu alături de Orban vom sta al aceeași masă. Vom lucra în aceeași echipă", a precizat prospătul lider liberal.

"Mesajul pe care l-am dat colegilor mei a fost unul de unitate a PNL, care în ultima vreme a avut sincope. Am perceput mesajul colegilor mei, sper eu, corect. Este un mesaj care ține de o reformă a PNL, a instituțiilor statului, de o recredibilizare a partidului nostru. O să ne deschidem ca partid. Chiar dacă s-a discutat despre cât de greu va fi din punct de vedere organizatoric să reorganizam PNL, nu am uitat că adversarul nostru politic este PSD și că vom avea o strategie să abordăm această parte politică a guvernării extrem de serios", a mai spus Gorghiu.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou