Mihai Răzvan Ungureanu, nominalizat șef la SIE: „Îmi doresc ca Parlamentul să-mi acorde încrederea prin vot"

Ziarul Atac, 24 iunie 2015, Ora 13:14

  • print
  • |
mihai-razvan-ungureanu-nominalizat-ef-la-sie-imi-doresc-ca-parlamentul-sa-mi-acorde-increderea-prin-vot-46606-1.jpg

Preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pentru funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe pe Mihai-Răzvan Ungureanu, se arată într-un comunicat al Preşedinţiei.

"Conform prevederilor constituționale, domnul Președinte Klaus Iohannis i-a înștiințat, printr-o scrisoare oficială, pe președinții celor două Camere ale Parlamentului despre această nominalizare, urmând ca Parlamentul să adopte o hotărâre în acest sens", se mai arată în comunicat.

"Îmi doresc ca Parlamentul să-mi acorde încrederea prin vot", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat la Senat, că este o onoare propunerea funcției: " Este o onoare pentru mine propunerea funcției".

Pe de altă parte, Ilie Sârbu a declarat că Ponta nu știe de nominalizare, spunând că propunerea este ilegală.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat, miercuri, că propunerea făcută de preşedintele Klaus Iohannis, care l-a nominalizat pe Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE, este ilegală din punct de vedere procedural, el susţinând şi că premierul Ponta "nu ştie nimic şi nu a fost consultat".

În 26 noiembrie 2007, preşedintele Băsescu a trimis preşedinţilor Camerelor Parlamentului propunerea de numire a lui Mihai-Răzvan Ungureanu în funcţia de director al SIE.

Surse din Administraţia Prezidenţială declarau, în decembrie anul trecut, că Mihai-Răzvan Ungureanu a fost numit consilier personal al preşedintelui Klaus Iohannis.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran a scris, pe Facebook despre numirea lui Mihai-Răzvan Ungureanu în calitate de consilier personal al preşedintelui Iohannis, aceasta precizând că este vorba despre o funcţie onorifică şi care nu va fi retribuită.

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou