Mircea DIACONU 4 %: "E un miracol!"

Cristian Blănuţă, 25 mai 2014, Ora 21:42

  • print
  • |
mircea-diaconu-4-e-un-miracol-40511-1.jpg

Mircea Diaconu intră în Parlamentul European, conform tuturor exit-poll-urilor realizate de casele de sondare pentru alegerile europarlamentare 2014.

 

"O să vedem luni dimineaţă rezultatul. E miraculos că s-a ajuns aici pentru că povestea este chiar a unui independent. Nu există o reţea, oameni care să alerge, nu există oameni în secţie de votare care să păzească. Dacă va fi acest procent real în final, va fi miraculos", a comentat actorul.

"Povestea se va termina cu bine, povestea pe care eu am început-o, dar au continuat-o alţii, cei care au strâns semnăturile, cei care au dat semnăturile, care m-au susţinut, avocaţii care m-au susţinut şi fără de care nu aş fi câştigat alegerile", a declarat Mircea Diaconu, după anunţarea exit-poll-urilor la ora 21,00, la închiderea secţiilor de votare.

Diaconu s-a arătat bucuros că şi-a exercitat dreptul de vot şi a spus că dacă rezultatul indicat de exit-poll se va menţine "o să-mi fac datoria cu bucurie".

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou