Mircea Geoană: Riscăm să piedem alegerile

Mălina Andrei, 21 octombrie 2014, Ora 14:42

  • print
  • |
mircea-geoana-riscam-sa-piedem-alegerile-44007-1.jpg

Fostul președinte al PSD, Mircea Geoană, condamnă războiul izbucnit pentru succesiunea lui Victor Ponta la șefia partidului și le cere colegilor să își îndrepte atenția spre alegeri deoarece există riscul pierderii acestora, relatează stiripesurse.

"Întreaga discuţie generată în jurul dosarului Hrebenciuc şi a implicării lui Dan Şova trebuie foarte clar delimitată. Vorbim, aşadar, despre două paliere - unul privitor la aspectele juridico-legale pe care numai organele abilitate ale statului se pot pronunţa, şi un al doilea palier, cel politic.

Țin să dezavuez încercările anumitor colegi de a face jocurile pentru şefia PSD. Însuşi Victor Ponta a transmis foarte clar că, în calitate de preşedinte al PSD şi de candidat pentru Cotroceni, nu acceptă risipirea energiilor partidului pe teme false, care nu îşi au locul în campanie.

Motivul este foarte simplu - mai întâi este nevoie să ne mobilizăm şi să acţionăm solidar pentru ca Victor Ponta să câştige alegerile din noiembrie. După ca vom fi realizat acest obiectiv, putem discuta deschis, ca un partid mare, despre viitorul nostru. Iar pasul final din acest punct de vedere va fi organizarea unui congres în care să fie validată o nouă garnitură la vârful PSD.

Prin urmare, vreau să fac un apel la maturitate şi la responsabilitate, apel pe care îl adresez tuturor colegilor, de la lideri aflaţi în forurile de conducere ale PSD şi până la membrii de partid din sate şi comune", a spus Geoană.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou