Mircea Ionescu Quintus, despre alegerea Alinei Gorghiu în fruntea PNL

Mălina Andrei, 18 decembrie 2014, Ora 15:37

  • print
  • |
mircea-ionescu-quintus-despre-alegerea-alinei-gorghiu-in-fruntea-pnl-44859-1.jpg

Seniorul liberal Mircea Ionescu-Quintus a susţinut-o pe Alina Gorghiu în lupta internă pentru preşedinţia PNL, în dauna deputatului Ludovic Orban. Quintus a explicat de ce a susţinut-o pe cea care a devenit noul copreşedinte al marelui PNL, afirmând că între Orban şi Atanasiu l-ar fi ales pe primul.

"Am zis că e nevoie de o împrospătare și întinerire a partidului. De data asta, ținând cont de interesul major al partidului, e bine că în fruntea partidului să fie un om tânăr și o femeie. Contează că este o femeie pentru că femeile se țin de cuvânt.", a declarat Quintus.

"Eu le-am spus și Alinei Gorghiu și lui Ludovic Orban, că indiferent cine se alege, eu voi rămâne alături de ei și că legătura dintre cei doi candidați de a rămâne împreună în continuare este o garanție că partidul poate să meargă cum trebuie", a mai spus liberalul.

Totodată, Mircea Ionescu Quintus a mai precizat că dacă în cursa pentru șefia PNL ar fi fost Ludovic Orban și Teodor Atanasiu, l-ar fi susținut pe Orban.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:59
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou