Monica MACOVEI, independent la PREZIDENȚIALE

Cristian Blănuţă, 29 iulie 2014, Ora 12:43

  • print
  • |
monica-macovei-independent-la-prezidentiale-42133-1.jpg

După incidentele de la congresele de fuziune ale PNL și PDL, Monica Macovei este tot mai hotărâtă să candideze ca independent la președinția României, afirmă surse politice.

PDL a refuzat să măsoare intenția de vot în cazul ei, în studiul sociologic pe care- l va efectua împreună cu PNL în vederea desemnării candidatului comun la președinția României. În plus, sâmbătă, Monica Macovei nu a putut lua cuvântul nici măcar la Convenția Națională a PDL, deși, în urma faptului că făcuse cerere scrisă, conducerea partidului îi promisese că i se va găsi un loc în program.

În consecință, grupul de susținători ai Monicăi Macovei se pregătește să înceapă în zilele următoare strângerea de semnături pentru susținerea candidaturii sale la președinție, potrivit evz.ro.

Potrivit legii, pentru depunerea candidaturii este nevoie de semnăturile a 200.000 de alegători. Lui Macovei îi lipsește însă infrastructura necesară strângerii acestor semnături. Susținătorii ei anonimi au deschis, pe Facebook, pagina „Macovei pentru România" care, de la înființare până în acest moment, a strâns puțin peste 10.000 de like-uri. Fostul consultant american al lui Cătălin Predoiu, Nino Saviano, îi ajută „informal" cu sfaturi. Potrivit unor surse politice, teoria lui Saviano este că un candidat independent ar avea șanse să câștige președinția României.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:45
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou