Năstase - Ponta, întâlnire pe final de campanie

Mălina Andrei, 1 noiembrie 2014, Ora 14:25

  • print
  • |
nastase-ponta-intalnire-pe-final-de-campanie-44137-1.jpg

După perioada în care a stat în umbră fără să se mai implice în viața politică, dar mai ales în bătălia politică, Adrian Năstatse a apărut la un eveniment cultural alături de premierul Victor Ponta.

"Am participat, aseară, la premiera operei "La Traviata", de Giuseppe Verdi, in regia britanicului Paul Curran. A fost si momentul de deschidere a noii stagiuni, in condițiile in care clădirea Operei a fost renovată iar sonorizarea mult îmbunătățita. Scenografia - destul de simpla, cu elemente clasice dar si unele elemente moderne. In distribuție au strălucit, după părerea mea, Aurelia Florian, in rolul Violettei și Ionuț Pascu -tatăl lui Alfredo. Muzica lui Verdi, dramatica si tulburătoare, așa cum a fost si legătura celebrei "dame cu camelii", moarta la 22 de ani, cu Dumas fiul.
Amuzant a fost începutul spectacolului, când celebrul deja dirijor, Alexander Prior (are doar vreo 20 de ani), a descoperit ca pupitrul pe care se aflau notele era cu 25 de centimetri mai înalt si el nu putea sa vadă orchestra! A fost nevoie de 15 minute in care cei de la tehnic sa taie cu flexul o parte din piciorul pupitrului.
Altfel, a fost o atmosfera de sărbătoare. Participarea lui Victor Ponta a dat un semnal de încurajare pentru viitoare proiecte culturale", a spus Năstase.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou