Nicolae Ceaușescu este istorie, prezentul ne interesează.

Ziarul Atac, 9 octombrie 2022, Ora 21:44

  • print
  • |
nicolae-ceau-escu-este-istorie-prezentul-ne-intereseaza-46861-1.jpg

Nicolae Ceaușescu este istorie, prezentul ne interesează. 

Săptămâna asta am fost cu podcastul meu la Scornicești, de unde am făcut o transmisie pe canalul meu de Youtube și-am văzut înc-o dată, practic, de unde a plecat Ceaușescu. Din 3 cămăruțe, 25 de metri pătrați toată casa… Ce-a făcut pentru țara asta și cât e de criticat! Față de derbedeii ăștia, care se dau cu facultăți pe-afară și costume și bășini, și harfe, care ne-au nenorocit! 

Vă zic de la ce-a pornit toată povestea asta. De ce m-apucă nervii și de ce-am mers până acolo și-am făcut chestia asta? Au apărut în București niște panouri cum că Nicolae Ceaușescu a scos niște case de la reabilitare la cutremur… Ce se-ntâmplă, deci? Oamenii încep să-nțeleagă. Ce? Că după treizeci și ceva de ani, ne-am întors nu înapoi, ci la și mai rău… Cu curentul, cu mâncarea, cu deplasările, cu absolut orice. Și-acum ei tot încearcă să nu se mai facă o comparație cu ce era pe timpul lui Ceaușescu și ce-i acum. Din ce punct de vedere e mai rău acum? Atunci măcar îți tăia gazul, băgai curent, acum îți taie și curentul! 

Din partea mea, ce nu înțeleg acești derbedei care ne conduc e că Nicolae Ceaușescu este istorie, prezentul ne interesează. Începi tu acum cu pancarte prin oraș cu ce s-a întâmplat acum patruzeci de ani. Spune-mi ce faci tu acum! Asta mă interesează pe mine! Aia e istorie, gata, s-a terminat!

Detaliile deplasarii pot fi vazute in filmarile postate pe canalul de youtube Serghei Mizil

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou