Best Dental

Nicolae Ceaușescu este istorie, prezentul ne interesează.

Ziarul Atac, 9 octombrie 2022, Ora 21:44

  • print
  • |
nicolae-ceau-escu-este-istorie-prezentul-ne-intereseaza-46861-1.jpg

Nicolae Ceaușescu este istorie, prezentul ne interesează. 

Săptămâna asta am fost cu podcastul meu la Scornicești, de unde am făcut o transmisie pe canalul meu de Youtube și-am văzut înc-o dată, practic, de unde a plecat Ceaușescu. Din 3 cămăruțe, 25 de metri pătrați toată casa… Ce-a făcut pentru țara asta și cât e de criticat! Față de derbedeii ăștia, care se dau cu facultăți pe-afară și costume și bășini, și harfe, care ne-au nenorocit! 

Vă zic de la ce-a pornit toată povestea asta. De ce m-apucă nervii și de ce-am mers până acolo și-am făcut chestia asta? Au apărut în București niște panouri cum că Nicolae Ceaușescu a scos niște case de la reabilitare la cutremur… Ce se-ntâmplă, deci? Oamenii încep să-nțeleagă. Ce? Că după treizeci și ceva de ani, ne-am întors nu înapoi, ci la și mai rău… Cu curentul, cu mâncarea, cu deplasările, cu absolut orice. Și-acum ei tot încearcă să nu se mai facă o comparație cu ce era pe timpul lui Ceaușescu și ce-i acum. Din ce punct de vedere e mai rău acum? Atunci măcar îți tăia gazul, băgai curent, acum îți taie și curentul! 

Din partea mea, ce nu înțeleg acești derbedei care ne conduc e că Nicolae Ceaușescu este istorie, prezentul ne interesează. Începi tu acum cu pancarte prin oraș cu ce s-a întâmplat acum patruzeci de ani. Spune-mi ce faci tu acum! Asta mă interesează pe mine! Aia e istorie, gata, s-a terminat!

Detaliile deplasarii pot fi vazute in filmarile postate pe canalul de youtube Serghei Mizil

 

EDITORIAL

“Vârfurile” politicii şi crima organizată

“Vârfurile” politicii şi crima organizată

“Vârfurile” politicii şi crima organizată Potrivit moralei creştine, "iubirea de bani este rădăcina tuturor relelor". Nu deţinerea, în sine, constituie răul, pentru că, în societăţile moderne, fără bani nu se poate supravieţui, ci modul în care sunt acumulaţi banii, respectiv suma compromisurilor şi deg ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:37
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou