Noul PNL pregătește ASALTUL decisiv la PSD

Cristian Blănuţă, 30 iulie 2014, Ora 09:03

  • print
  • |
noul-pnl-pregateste-asaltul-decisiv-la-psd-42156-1.jpg

Surse din noul PNL au precizat că în perioada imediat următoare va avea loc o serie de întâlniri, la nivel regional, a liderilor PNL și PDL.

Principala temă de discuție va fi realizarea tehnică a fuziunii în teritoriu, dar un subiect fierbinte va fi și realizarea de noi majorități prin care se urmărește detronarea PSD. 

Liderii PNL-PDL vor să pună la punct un plan amplu, care să fie declanșat la nivel național. "Vor să dea impresia de forță și să câștige câteva bătălii la rând. E nevoie de o astfel de mișcare, pentru a da încredere teritoriului că noua alianță este bună", au spus, pentru stiripesurse.ro, surse din PNL.

Acestea susțin că mișcarea va fi atent pregătită și discutată pe larg la marea întâlnire de la Brașov, din 15 august. Aici se vor întâlni toți primarii, liderii județeni și cei naționali ai PNL-PDL.

Va fi prima întâlnire de acest nivel și principala temă va fi strategia pentru alegerile prezidențiale. Un pas esențial în strategia pentru prezidențiale va fi racolarea de primari. PDL va avea ca obiectiv recuperearea primarilor care au plecat la PMP, în timp ce PNL va declanșa asaltul asupra primarilor care au rămas cu sufletul la PSD, după ruperea USL.

Strategia PNL-PDL pentru alegerile prezidențiale se va baza foarte mult pe masivitatea aparatului din teritoriu. Liderii celor 2 partide sunt conștienți că nu sunt sudați, tocmai de aceea vor face o strategie cu trunchi comun, dar și cu misiuni specifice pentru fiecare dintre cele două partide în parte.

Un alt punct crucial, care va fi discutat la Brașov, este situația electorală. Liderii locali trebuie să raporteze centrului numărul de voturi pe care-l pot obține, șansele de creștere și problemele care trebuie rezolvate. Obiectivul pentru primul tur al alianței este să treacă de 30%, ne-au spus surse din PDL.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou