"Nu putem fi pompieri la nesfârșit"! Ciolacu amenință cu ruperea coaliției de guvernare

Anca Bratu, 9 februarie 2023, Ora 13:29

  • print
  • |
nu-putem-fi-pompieri-la-nesfar-it-ciolacu-ameninta-cu-ruperea-coalitiei-de-guvernare-47436-1.jpg

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îi răspunde președintelui Klaus Iohannis, cel care a spus că desemnarea premierului la rotativa din luna mai este atributul președintelui. Ciolacu nu contestă dreptul constituțional al președintelui, dar îi transmite că de această decizie a lui va depinde soarta coaliției de guvernare. 

"Desemnarea premierului aparține în mod exclusiv președintelui, potrivit Constituției. Acest lucru l-am spus întotdeauna. Însă, de această decizie depinde dacă stabilitatea asigurată de PSD actului de guvernare va continua și ne vom atinge obiectivele sociale și economice sau România va fi aruncată din nou în haosul de dreapta.

Românii și firmele românești așteaptă soluții pentru a trece mai ușor peste criză! Românii nu cred că ar ierta plimbatul unora cu chibriturile și sticla de benzină pe lângă guvernare.

Nu putem fi pompieri la nesfârșit! E timpul să ne concentrăm doar pe construit politici publice pentru îmbunătățirea nivelului de trai al românilor!

În privința discuțiilor din spațiul public despre anumite companii care nu plătesc taxa de solidaritate, răspunsul Comisiei Europene este cât se poate de clar: Regulamentul a fost transpus corect și fără nici o modificare! Negociatorul din partea României a fost ministrul Energiei, care pe tot parcursul negocierii Regulamentului nu a cerut niciun punct de vedere Ministerului Finanțelor.

Ministerul Finanțelor a pus în aplicare ceea ce a negociat Ministerul Energiei, ba, mai mult, a cerut avizul acestei instituții pe OUG care implementa taxa de solidaritate!", scrie Marcel Ciolacu.

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou