Nu sunt bani pentru pensii si salarii

Ştefan Diaconu, 21 septembrie 2022, Ora 18:09

  • print
  • |
nu-sunt-bani-pentru-pensii-si-salarii-46826-1.jpg

Codrin Ștefănescu s-a dezlănțuit:

Lucrurile sunt mai grave, ei zic nu avem bani pentru pensii și salarii, dar au pentru armata de trepăduși politici

Liderul Alianței pentru Partrie, Codrin Ștefănescu, acuză actuala Coaliție de guvernământ că îi minte cu bună știință pe români prin anunțurile ambigue legate de majorare pensiilor și salariilor. Acesta s-a întrebat, retoric, cu ce bani fac angajări și majorări de salarii în instituții subordonate guvernului, dacă pentru cei mai săraci români nu au resurse.

„Lucrurile sunt mai grave, ei zic nu avem bani pentru pensii și salarii, dar au să angajeze 31.750 de funcționari publici. Asta în condițiile în care presa a tot scris că unul e vărul cuiva, altul fratele sau finul. Este normal că după toate aceste majorări ale aparatului de stat pe algoritm politic n-au mai lăsat bani pentru măsurile sociale normale. Eu vin și-i mai întreb: câți bani au cheltuit în pandemiei, unde sunt miliarde de euro, că acum spun că nu mai au nimic? Dar tot ei vin și măresc veniturile acolo unde le trebuie, la armata lor de trepăduși politici”, a declarat Codrin Ștefănescu, în direct la Realitatea Plus.

Liderul Alianței Pentru Patrie a dezvăluit și modul în care principalele partide de guvernământ mimează tot felul de măsuri sociale, scopul lor fiind unul strict electoral. „Noi (APP – N.R.) am cerut, luni, să se renunțe la ordonanța prin care se modifică Codul Fiscal şi românii vor plăti sute de taxe. Luni seară, primarii PSD si PNL au trimis la centru notificări în care comunicau că ceea ce solicităm noi este în asentimentul populației. Atunci liderii Coaliției au intrat în ședință, a durat câteva și au decis să micșoreze doar impozitele pe locuință. Practic încearcă să-i păcălească din nou pe oameni.

Singurii care meritau, cu adevărat, să le fie majorate salariile, sunt cei din administrația locala și nu de acum, ci de câțiva ani. 70% din școlile din mediul rural se vor închide, primarii au cerut cursuri online pentru că nu au bani să achite cheltuielile curente. 33% din școli nu au autorizație de funcționare de la DSP, de la pompieri. Pentru ei, anul școlar a început cu tot felul de știri proaste,” a mai afirmat Ștefănescu, conform realitatea.net

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou