OFICIAL. Sevil Shhaideh va fi noul Ministru al Dezvoltării. Ea va depune jurământul astăzi, la ora 17

Ziarul Atac, 20 mai 2015, Ora 11:51

  • print
  • |
oficial-sevil-shhaideh-va-fi-noul-ministru-al-dezvoltarii-ea-va-depune-juramantul-astazi-la-ora-17-46510-1.jpg

Premierul Victor Ponta a confirmat, miercuri, că a transmis președintelui Klaus Iohannis nominalizarea privind noul ministru care îl va înlocui pe Liviu Dragnea. Sevil Shhaideh va depune, miercuri după-amiază, jurământul la Cotroceni.

Ceremonia de punere în funcție va avea loc la ora 17:00, imediat după o nouă întâlnire între premier și președinte la Palatul Cotroceni.

Sevil Shhaideh este fina de cununie a lui Liviu Dragnea, dar şi a baronului de Constanţa Nicuşor Constantinescu.

Portofoliul Dezvoltării este vacant după demisia de vineri a lui Liviu Dragnea. Preşedintele executiv al PSD a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumul.

Fost director al Direcţiei Proiecte din Consiliul Judeţean Constanţa, Sevil Shhaideh a devenit secretar de stat imediat după ce, în 2012, Liviu Dragnea a fost numit ministru la Dezvoltare.

În perioada 2007-2012, Sevil Shhaideh a fost director general la Direcţia Generală de Proiecte in CJ Constanţa si coordonator al UNCJR. Între 1993 si 2007 a fost Director Sisteme Informatice la CJ Constanta.

Sevil Shhadeh are 50 de ani şi a absolvit Facultatea de Ştiinşe Economice din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou