Orban își susține cu tărie candidatura la șefia PNL

Mălina Andrei, 18 decembrie 2014, Ora 12:10

  • print
  • |
orban-isi-sustine-cu-tarie-candidatura-la-sefia-pnl-44843-1.jpg

Ludovic Orban a declarat joi dimineață, înainte de şedinţa Biroului politic al Partidului Național Liberal că nu se va retrage din cursa pentru șefia partdului.

"Nu numai că nu mă retrag, ci îmi afirm cu și mai mare tărie candidatura, pentru că eu consider că este o candidatură legitimă și care urmărește câteva obiective precise: punerea în practică a programului prezidențial și dărâmarea guvernului Ponta. Am incredere în colegii mei și că Biroul Politic Național va ține cont de voința exprimată de PNL în procesul de consultare, în care peste 30 de organizații județene mi-au acordat susținerea lor. Eu cred că președintele PNL trebuie să fie susținut de baza partidului.", a afirmat liberalui.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou