Ponta a fentat lipsa manualelor cu tehnologia digitală

Cristian Blănuţă, 15 septembrie 2014, Ora 10:07

  • print
  • |
ponta-a-fentat-lipsa-manualelor-cu-tehnologia-digitala-43298-1.jpg

Prezent la liceul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, premierul Victor Ponta a vorbit de problema manualelor care a afectat acest început de an școlar.

Prezidențiabilul PSD, cunoscut pentru apetența pentru tehnologie, a precizat că manualele clasice, vechi de peste 10 ani, trebuie înlocuite cu unele digitale.

"Nu mai există azi copil care să nu știe să folosească o tabletă sau un computer.
Ideea unui manual digital este o reformă pe care trebuie să o facem. Trebuie să renunțăm la manualele vechi de peste 10 ani și să avem manuale digitale, programe moderne, astfel încât rezultatele bune de la școală să vă ajute în cariera profesională.

Anul viitor, în orice fel de calitate o voi avea, vom fi din nou împreuna la liceul Tudor Vladmirescu (n.r.: din Târgu Jiu)", a precizat Ponta.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou