Ponta, atac dur la președinte: „Iohannis ne-a păcălit. Nu m-a consultat nimeni în legătură cu nominalizarea lui Ungureanu”

Ziarul Atac, 25 iunie 2015, Ora 11:03

  • print
  • |
ponta-atac-dur-la-presedinte-iohannis-ne-a-pacalit-nu-m-a-consultat-nimeni-in-legatura-cu-nominalizarea-lui-ungureanu-46608-1.jpg

Victor Ponta a lansat, din Turcia, un atac extrem de dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, după ce acesta l-a nominalizat pe Mihai Răzvan Ungureanu pentru şefia SIE.

"Ţinând cont de modul necinstit în care s-a făcut această propunere şi de faptul că se spunea în campanie să nu dăm toată campania PSD-ului, că e rău... Dar dacă dăm toată puterea PNL-ului e bine? Nu m-a consultat nimeni, înţeleg că, pentru domnul Iohannis, nu era important să îşi ţină cuvântul. Au trecut şase luni de când a fost ales, nu mai e important pentru el să îşi ţină cuvântul", a declarat Victor Ponta, miercuri seara, la un post TV, scrie ziare.com.

Președintele Klaus Iohannis l-a nominalizat miercuri pe Mihai Răzvan Ungurean la conducerea Serviciului de Informații Externe. Șeful statului i-a înștiințat pe președinții celor două camere ale Parlamentului cu privire la această nominalizare, Legislativul urmând să ia o decizie în acest sens.

Mihai Răzvan Ungureanu a mai precizta că nu este un fapt ieșit din comun ca șefii serviciilor de informații să fie numiți din rândul opoziției.

"Nu este neobișnuit, am intrat în cutuma nominalizării șefilor serviciilor de informații din rândul opoziției", a mai spus Ungureanu.

Mihai Răzvan Ungureanu a mai condus Serviciul de Informații Externe între anii 2007 și 2012.

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou