Best Dental

Ponta, atac la adresa lui Iohannis: „Avem căruța, nu avem caii. Poate așa se lucrează nemțește”

Mălina Andrei, 21 iulie 2015, Ora 13:06

  • print
  • |
ponta-atac-la-adresa-lui-iohannis-avem-caruta-nu-avem-caii-poate-asa-se-lucreaza-nemteste-46634-1.jpg

Premierul Victor Ponta reacţioneză la decizia lui Klaus Iohannis de a promulga Codul de procedură fiscală, în condiţiile în care a respins noul Cod Fiscal propus de guvern şi votat în Parlamentul României și a cerut reexaminarea acestuia.

Premierul Victor Ponta a subliniat că retrimiterea Codului Fiscal în Parlament, pentru reexaminare, dublată de promulgarea Codului de Procedură Fiscală este o decizie poltiică "sută la sută greşită" şi a ţinut să critice lipsa de logică a celor două hotărâri ale preşedintelui Klaus Iohannis.

"Nu ştiu dacă să mă bucur sau nu. Avem căruţa, nu avem caii. Poate aşa se lucrează nemţeşte. Sau româneşte. În continuare cred că o decizie 100% politică greşită afecteză dezvoltarea noastră. Codul Fiscal este un document bun. Până la 1 septembrie, într-o formulă constituţională, o să avem şi Codul Fiscal", a declarat, marţi, Victor Ponta. Acesta a mai precizat că ar fi bine "să nu mai ia decizii politice tot felul de oameni care nu se pricep".

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de promulgare a Codului de procedură fiscală, act normativ care prevede modalitatea de aplicare a Codului Fiscal. Codul Fiscal a fost însă retrimis la Parlament, vineri, pentru reexaminare.

Coaliția de guvernare urmează să organizeze o sesiune extraordinară pentru rediscutarea acestui document.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:33