Ponta, atac dur la Iohannis! "Mai ziceam de Băsescu..."

Florentina Șerbănescu, 10 februarie 2023, Ora 09:39

  • print
  • |
ponta-atac-la-iohannis-mai-ziceam-de-basescu-47440-1.jpg

Umilinţă greu de îndurat pentru preşedintele României! Klaus Iohannis a fost atacat la scenă deschisă de un fost prim-ministru. De unde a apărut comparaţia cu modul în care se comporta Traian Băsescu? 

Este informaţia care zguduie din temelii scena politică din România!

Ce se va întâmpla, de fapt, în momentul rotativei guvernamentale, atunci când actualul premier din partea PNL, Nicolae Ciucă, ar trebui să îi cedeze locul preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu? În urma declaraţiilor din urmă cu câteva ore ale luiKlaus Iohannis, un fost premier a izbucnit.

Victor Ponta este de părere că preşedintele României şi-a dat arama pe faţă şi a ajuns să se comporte exact ca Traian Băsescu, despre care fostul premier consideră că trata funcţia de şef al statului ca şi cum România ar fi proprietatea sa, iar românii angajaţii săi.

Iohannis se face acum că uită despre acordul dintre PSD şi PNL şi despre propria promisiune facută în noiembrie 2021, adaugă Victor Ponta.

„Ah! Deci Dl Iohannis nu stie nimic de un acord intre PSD si PNL? Deci Dl Iohannis nu asa a promis, in Noiembrie 2021,PSD si Romaniei ca va face daca il accepta si il voteaza pe Dl Ciuca ca Prim Ministru?

Deci Dl Iohannis nu considera ca trebuie sa numeasca in fruntea Guvernului pe baza votului dat de romani la Alegeri, ci doar pe cine considera el? Mai ziceam ca Basescu trateaza functia de Presedinte ca si cand ar fi toata Tara proprietatea lui si toti romanii angajatii lui!

Deci singurul lucru care conteaza "decizia care mi se va parea cea mai buna"!

Pai are mana buna Dl Iohannis; cu mana aia buna i-a numit ca Premieri pe Ciolos, Ciuca, Grindeanu, Tudose, Dancila, Orban, Citu si Ciuca - eu zic sa il lasam in pace, ca stie el mai bine!", este mesajul postat de Victor Ponta joi, 9 februarie, pe pagina sa de Facebook.

Iohannis: "Voi lua atunci decizia care mi se va părea cea mai bună pentru România"

Furia fostului premier al României a fost stârnită de către declaraţiile făcute de Klaus Iohannis.

Întrebat despre momentul în care PNL şi PSD vor trebuie să facă schimb de premieri, în acest an, Klaus Iohannis a replicat:

„Atunci când coaliţia va decide să facă o schimbare de guvern, se vor prezenta toate părţile interesate, îmi vor prezenta punctele de vedere şi în conformitate cu Constituţia voi lua atunci decizia care mi se va părea cea mai bună pentru România", a declarat şeful statului.

 

 

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou