Ponta, blat cu Tăriceanu pentru suspendarea lui Băsescu

Cristian Blănuţă, 22 august 2014, Ora 09:47

  • print
  • |
ponta-blat-cu-tariceanu-pentru-suspendarea-lui-basescu-42708-1.jpg

Premierul Victor Ponta a declarat că dacă președintele Traian Băsescu va continua să încalce Constituția, se poate rediscuta subiectul suspendării acestuia, așa cum a propus Călin Popescu Tăriceanu.

"Domnul Tăriceanu a spus că nu trebuie să asistăm pasivi dacă domnul Băsescu va continua să încalce Constituția, că nu contează faptul că mai are trei luni sau trei zile de mandat și sunt de acord cu tot ce a spus domnul Tăriceanu. Dacă se va încălca Constituția, putem foarte bine și avem obligația să aplicăm prevederile constituționale", a spus ppremierul.

Vorbind despre întâlnirea de la Cotroceni dintre Traian Băsescu și Elena Udrea, Ponta a spus că el nu va fi un președinte care-și va chema partidul la întâlniri la sediul Președinției.

"Asta cu întâlnirea, Curtea Constituțională i-a dat voie să facă campanie electorală. Aici cred că e vorba de altceva, că profilul prezidențial, eu vă pot spune de azi, dacă voi fi președintele României niciodată nu veți vedea întâlnire cu PSD la Palatul Cotroceni. Pot să mă văd cu colegii din PSD. Cu ei mă pot vedea în viața privată, la un loc privat, la Palatul Cotroceni președintele are întâlniri cu partidele, cu Guvernul, nu cu prietenii politici folosind locația prezidențială", a completat Victor Ponta, potrivit b1.ro.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou