Ponta, despre numirea lui Hellvig: Nu am nimic împotriva lui. Cred că propunerea e bună

Mălina Andrei, 20 februarie 2015, Ora 10:50

  • print
  • |
ponta-despre-numirea-lui-hellvig-nu-am-nimic-impotriva-lui-cred-ca-propunerea-e-buna-45675-1.jpg

Premierul Victor Ponta a declarat că porpunerea pentru șefia SRO, Eduard Helvig, este una bună, iar PSD va da un răspuns luni în ceea ce privește susținerea lui.

"Împotriva lui Hellvig nu am absolut nimic, mai degrabă contrariul. Am lucrat foarte bine şi ca ministru în Guvern si ca secretar general PNL. Este unul dintre cei cu care am pus bazele impreuna USL-ului şi am trecut prin momente foarte grele. Ca sa citez din propagandă, este alaturi de mine, de Liviu Dragnea si de Crin Antonescu, co-autor la lovitura de stat din 2012. Nu am nimic impotriva lui, ba chiar cred că este un om echilibrat si care poate să-şi facă face bine datoria", a spus Ponta.

Premierul a mai spus că va vota cum va decide grupul parlamentar PSD.

"O să mă consult cu grupurile parlamentare, că nu votez doar eu, votează parlamentarii, şi luni vom anunţa cum vota. Voi vota şi eu exact cum vor vota grupurile paralmentare, că nu sunt totuşi de capul meu, fac parte dintr-un grup parlamentar. Trebuie doar să discutăm această problemă de principiu. Ea pornea de la un lucru care s-a spus foarte des: să nu fie toată puterea la un singur partid. Acum am înţeles că de fapt asta se aplică doar la PSD. Dacă e din altă parte, nu e o problemă", a arătat Ponta.

Ponta a precizat că nu a discutat cu preşedintele despre propunerea pentru şefia SIE.

UNPR a anunţat, vineri dimineaţă, că salută propunerea lui Klaus Iohannis la SRI și o va susține.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe europarlamentarul PNL Eduard Hellvig pentru funcţia de director al SRI după ce George Maior a demisionat pe 27 ianuarie.

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou