Ponta i-a schimbat pe prefecții din Covasna, Mureș și Harghita

Mălina Andrei, 18 decembrie 2014, Ora 17:32

  • print
  • |
ponta-i-a-schimbat-pe-prefectii-din-covasna-mures-si-harghita-44865-1.jpg

Victor Ponta a mai schimbat 3 prefecți, după prefectul de Constanța.

Marius Popică a fost retras de la conducerea prefecturii Covasna şi înlocuit cu subprefectul Sebastian Cucu, Vasile Oprea a fost schimbat din postul de prefect al judeţului Mureş cu Lucian Goga (PSD), iar Petres Sandor (UDMR) a fost retras din postul de prefect în cel de subprefect în Harghita.

Postul de prefect al judeţului Harghita a fost preluat de către subprefectul Jean-Adrian Andrei, susţinut de PSD. În luna august a acestui an, Jean-Adrian Andrei pierdea postul de prefect în favoarea lui Petres Sandor, atunci subprefect, el spunând că este vorba de o negociere politică.

Totodată, Marius Popică lucra ca prefect în Covasna din luna aprilie, Vasile Oprea (UNPR) preluând conducerea prefecturii Mureş în luna august a acestui an.

Deciziile au fost luate în ultima ședință de Guvern.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou