Ponta: Liviu Dragnea a avut ghinionul de a fi singurul în dosar

Ziarul Atac, 15 mai 2015, Ora 13:17

  • print
  • |
ponta-liviu-dragnea-a-avut-ghinionul-de-a-fi-singurul-in-dosar-46506-1.jpg

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la sediul PSD, după decizia dată de Înalta Curte de Casație și Justiție în cazul lui Liviu Dragnea, că acesta a avut ghinionul de a fi singurul în acest dosar.

"Sigur ca și domnul Dragnea, am văzut decizia Curții Supreme. E o decizie simbolică de condamnare a unei acțiuni politice: suspendarea președintelui Băsescu. Domnul Dragnea are ghinionul să fie singurul în dosar. Decizia a fost luată și de liderii PNL. Am făcut campanie. Nu regret nicio secundă. Regret că tot Curtea a anulat referendumul. De acum încolo, dacă se aplică regula din dosar și anume, dacă îndemni oamenii să vina la vot comiți o infracțiune...toți o să ne gândim cum să facem campanie electorală fără să îndemnăm oamenii să vină la vot. Decizia domnului Dragnea era de mult anunțată. Mi-a prezentat demisia. Din PSD, eu am fost ales cu domnul Dragnea (n.r. pe perioada campaniei electorale). Am făcut echipă", a declarat Ponta.

Ponta a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că Liviu Dragnea i-a prezentat demisia, ca urmare a condamnării sale la un an de închisoare cu suspendare.

Persoana care va ocupa postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, rămas vacant după demisia lui Liviu Dragnea, va fi nominalizată după discuţii cu preşedintele Klaus Iohannis, a anunţat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

Liviu Dragnea a anunţat că a demisionat din postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar luni, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instanţei de a-l condamna în dosarul "Referendumul".

Ministrul Dezvoltării şi Administraţiei, Liviu Dragnea, a fost condamnat vineri la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul privind fraude la referendumul din 2012.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou