Ponta, nou atac la Sârbu

Cristian Blănuţă, 23 septembrie 2014, Ora 09:43

  • print
  • |
ponta-nou-atac-la-sarbu-43496-1.jpg

Premierul Victor Ponta a lansat un nou atac la Adrian Sârbu, fondatorul postului de televiziune PRO TV, în timpul unei declaraţii despre relaţia presă-politicieni.

"Cred că principala solicitare a mass-media independentă, corectă şi profesionistă este aceea de a nu avea niciun fel de presiuni. Şi, din punctul acesta de vedere, vă asigur de acest lucru. Mai departe, există politici practicate în anumite ţări cu care sunt de acord, dar acestea presupun un singur lucru să existe un proiect, program, care să vină din rândul categoriei, din rândul mass-media.

Nu o să vină guvernul cu un proiect pentru că se va spune că e pentru cineva. Există şi partea ilegală, există partea necurată, pe care am pomenit-o, cea în care anumiţi patroni de media, şi mie mi s-a întâmplat acest lucru cu domnul Adrian Sârbu, mi-au cerut favoruri ilegale. Să nu plătească taxe, impozite că altfel mass media pe care o deţine dânsul mă va ataca tot timpul. Ori aceste lucruri cred că sunt de condamnat şi nu trebuie să existe.

Nici politicienii nu trebuie să facă presiuni asupra media, nici patronii de media nu trebuie să facă presiuni", a spus Ponta.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou