Ponta ripostează în scandalul de la TVR

Cristian Blănuţă, 26 septembrie 2014, Ora 09:32

  • print
  • |
ponta-riposteaza-in-scandalul-de-la-tvr-43563-1.jpg

Premierul Victor Ponta a negat, joi seara, că a făcut presiuni asupra postului public de televiziune și asupra directorului Stelian Tănase.

Ponta spune că Tănase a transformat televiziunea publică în „postul Opoziției". și că l-a oprit doar „să tot vină la mine în birou și să-mi spună cât de mult mă iubește".

„Nu am făcut presiuni la TVR, nici asupra domnului Tănase și nici asupra domnului Nistorescu fiindcă îi știu ce fel de oameni sunt și că nimeni nu-i poate influența. Mă bucur însă de faptul că l-am oprit pe domnul Tănase să vină mereu la mine în birou și să-mi spună cât de mult mă iubește, ce mult vrea să mă susțină", a spus Ponta la România TV.

Premierul mai afirmă că Stelian Tănase i-a făcut o vizită la Guvern, după ce a pierdut sprijinul lui Crin Antonescu.

„Tănase a venit la mine în birou după ce a fost pus acolo la propunerea domnului Antonescu, iar apoi acesta nu l-a mai susținut. (...) Când am verificat ultima dată cifrele, domnul Tănase nu a făcut de cât să mărească datoria. Nu mă mai suporta de când a venit la mine și mi-a cerut să amân taxa radio și eu i-am zis nu. A mai venit ca să plătim de la Guvern datoriile pe nu știu ce campionate de fotbal și i-am spus că nu putem plăti din bani publici", a spus Ponta.

„Sunt convins că domnul Tănase va asigura independența postului până la alegeri. Oricum, TVR e postul opoziției fiindcă acolo sunt invitați mereu Băsescu, Iohannis, Monica Macovei, mai rămâne și doamna Udrea să fie invitată. E foarte bine că sprijină Opoziția, dar e prost că plătit toți pentru ea. Se putea și cu bani mai puțini", a mai precizat premierul.

„Avem de mulți ani personaje media care sunt fiare pe ecran, iar apoi vin la tine și-ți zic - putem să o rezolvăm. Eu le răspund mereu: nu, nu avem ce rezolva. Cred că mass-media e mass-media, iar Guvernul e Guvern", a completat Victor Ponta.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou