"Ponta s-a ascuns în buncărul de la MApN"

Florentina Șerbănescu, 16 aprilie 2014, Ora 10:10

  • print
  • |
ponta-s-a-ascuns-in-buncarul-de-la-mapn-39494-1.jpg

Preşedintele Traian Băsescu a comentat marţi, la Palatul Cotroceni, decizia premierului Ponta de a-şi muta biroul de la Palatul Victoria la Ministerul Apărarii. "N-am auzit de 25 de ani de la Revoluţie ca vreun premier să se fi retras în buncărul de la MApN, e unic, a cedat nervos", a răspuns Traian Băsescu, întrebat fiind ce crede despre gestul premierului.

"Cred că a cedat nervos Victor-Viorel Ponta. Este unic în Europa şi ca atitudine şi ca soluţie. N-am auzit de 25 de ani de la Revoluţie ca vreun premier să se fi retras în buncărul de la MApN. Ponta are o problemă de nervi, i se pare că doar armata îl mai poate apăra de furia baronilor. De mine nu are de ce să se ferească pentru că eu îl compătimesc. Soluţia de a se ascunde într-un buncăr de la MApN arată că premierul şi-a pierdut controlul, nu mai deosebeşte instituţiile şi arată că este laş. La Palatul Victoria, baronii nu mai pot fi opriţi. Voi credeţi că în faţa lor e ca în faţa microfoanelor? Îl pleznesc ăia de nu se vede. Atunci şi-a spus că în buncărul de la MApN, fiind unitate militară, baorinii nu mai au acces să-i spună 'Viorele, ne laşi pe mâna justiţiei? Iar ne laşi pe mâna lui Băsescu?'. Numai că dosarele merg cu sau fără mine. (...) România va fi privită ca o mare curiozitate, este fără precedent în UE. Arată imaginea unui om care a cedat nervos.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou