Ponta: Vâlcov a avut și va continua să aibă un rol determinant la Codul Fiscal

Mălina Andrei, 14 martie 2015, Ora 16:44

  • print
  • |
ponta-valcov-a-avut-si-va-continua-sa-aiba-un-rol-determinant-la-codul-fiscal-45948-1.jpg

Premierul Victor Ponta a scris, sâmbătă, pe Facebook, un mesaj, în contextul punerii sub urmărire penală a ministrului Finanțelor, că proiectul Codului Fiscal "merge mai departe, cu orice preț și în orice conjunctură politică".

"Cel mai important proiect al Guvernului în anul 2015 este Codul Fiscal (la care Darius Vâlcov a avut și va continua să aibă un rol determinant !). Vreau să asigur pe toată lumea că acest proiect merge mai departe, cu orice preț și în orice conjunctură politică ! Dezvoltarea economică a țării este direct legată de adoptarea și implementarea acestui nou Cod - posibilă datorită muncii oamenilor din această țară și rezultatelor guvernării din 2012-2015 !", a scris Ponta, sâmbătă dimineața, pe pagina sa de Facebook.

DNA a anunțat vineri seara că a fost dispusă efectuarea urmăririi penale față de ministrul Finanțelor Publice, Darius Vâlcov, pentru trafic de influență în calitate de primar al municipiului Slatina.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou