Ponta vrea amnistie pentru pensionarii datori

Cristian Blănuţă, 31 iulie 2014, Ora 18:48

  • print
  • |
ponta-vrea-amnistie-pentru-pensionarii-datori-42194-1.jpg

Premierul Victor Ponta i-a cerut, joi, în ședința de Guvern, ministrului Muncii Rovana Plumb elaborarea unei legi prin care pensionarii care sunt datori la bugetul de Asigurări Sociale să nu mai plătească acele sume.

"Vreau până la următoarea ședință de Guvern, până începe Parlamentul să lucreze, să veniți cu un proiect de act normativ prin care să găsim o soluție de amnistie pentru pensionarii care din diverse motive trebuie să dea acum niște bani înapoi", a cerut primul-ministru.

"Mi se pare cumplit faptul că se sinucid oameni pentru lucruri care s-au întâmplat în trecut. Sunt chemați acum să-și vândă casele. Așa cum am putut să facem pentru funcționari publici, pentru alte categorii, avem obligația să o facem și pentru pensionari. Iar faptul că au trebuit să se întâmple niște nenorociri, oameni care au fost citați pe la diverse instituții, cred că este un lucru regretabil și vreau să veniți cu un proiect de lege. Eu îl voi susține în Parlament și sper ca tot Parlamentul să înțeleagă că este vorba de un efort mic și de un ajutor pentru cineva care sigur a greșit, dar nu a făcut-o ca să se îmbogățească", a continuat acesta, potrivit b1.ro.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou