Premierul Nicolae Ciucă: "Mi-e teamă de un singur lucru, să nu mor neîmpărtășit"

Anca Bratu, 2 decembrie 2022, Ora 15:44

  • print
  • |
premierul-nicolae-ciuca-mi-e-teama-de-un-singur-lucru-sa-nu-mor-neimparta-it-47054-1.jpeg

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi seara, într-un interviu difuzat de România TV, că îi este teamă doar de un singur lucru: să nu moară neîmpărtășit. Contextul în care premierul a vorbit despre temerea lui despre împărtășanie este cel în care a fost fost întrebat despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale și dacă se teme de un posibil contracandidat. 

 

"Mi-e teamă de un singur lucru. Nu e de la mine, e de la părintele Cleopa: să nu mor neîmpărtășit, în rest nu are de ce să ne fie teamă", a spus premierul.

Nicolae Ciucă a mai declarta că se consideră o persoană credincioasă, însă "credința nu se împărătșește, credința se trăiește, se arată prin ce facem și dacă facem bine atunci înseamnă să avem credință".

"Adevărul e lucrul cel mai ușor de făcut și de spus. De multe ori îmi spun și colegii că sunt foarte franc și niciodată nu încerc să îmbrac în ceva ceea ce gândesc. Nu e o slăbiciune", a mai declarat Premierul.

Nicolae Ciucă a ezitat să răspundă la întrebarea privind o eventuală decizie de candidatură la prezidențiale. Premierul a explicat însă că prioritățile sunt altele, mai precis guvernarea. "În acest moment, există o singură posibilitate: să ne îngrijim de guvernare", a replicat liderul PNL.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou