Quintus, atac la Tăriceanu: Vei plăti!

Cristian Blănuţă, 28 iulie 2014, Ora 09:12

  • print
  • |
quintus-atac-la-tariceanu-vei-plati-42080-1.jpg

Dezamagit de atitudinea lui Calin Popescu Tariceanu, presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a tinut sa-i transmita fostului sau coleg ca orice pas gresit poate sa insemne sfarsitul unei cariere politice.

Seniorul liberal nu numai ca nu crede in proiectul lui Calin Popescu Tariceanu, ba chiar ii prevede si un sfarsit rapid.

„Un grup de nemultumiti din partidul nostru, cativa, sunt in jurul prietenului meu, de care vreau sa va spun ca nu pot sa spun nimic rau, decat o povata pe care am primit-o de la batranii, mult mai batranii mei inaintasi: orice greseala facuta in politica se plateste scump! Ori greseala pe care a facut-o Calin Popescu Tariceanu o va plati extrem de scump, pentru ca el ramane o personalitate liberala, prin toate comportamentele lui, prin tot trecutul lui, dar, din pacate, se degradeaza in fiecare zi", a afirmat Quintus, potrivit National.

Mai mult, acesta ii reproseaza prietenului sau ca a tradat crezul liberal. „Eu sunt de aproape 80 de ani neclintit in partidul acesta si am trecut prin momente grele, cand mi se oferea libertate, mi se ofereau nu stiu ce avantaje, numai sa ma dezic de partidul meu. N-am facut-o! Eu cred in doctrina liberala si in utilitatea acestui mare partid care sa ofere o sansa pentru tara noastra", a mai spus seniorul liberal.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou