Reacția lui Ponta, la gafa de la MAE: Înțeleg că ați greșit o hartă, dar vă urez succes în continuare ca ministru

Mălina Andrei, 11 martie 2015, Ora 13:45

  • print
  • |
reactia-lui-ponta-la-gafa-de-la-mae-inteleg-ca-ati-gre-it-o-harta-dar-va-urez-succes-in-continuare-ca-ministru-45899-1.jpg

Victor Ponta a reacţionat la gafa diplomatică din cadrul întâlnirii dintre cei doi miniştrii de externe din România şi Germania.

Ministrul Aurescu i-a înmânat omologului său german o broşură care avea pe copertă o hartă a României şi o harta a Franţei, prezentată ca şi cum ar fi harta Germaniei. În urma incidentului, purtătorul de cuvânt al MAE a fost demis.

"Domnule ministru Aurescu, degeaba ați făcut atâtea lucruri bune pentru România în toți acești ani. Înțeleg că ați greșit o hartă, eu vreau să vă urez mult succes în continuare, să faceți lucruri bune pentru România. Cine a greșit plătește. Înțeleg că se întâmplă și la case mai mari. Înțeleg că domnul Rosen Plevneliev (președintele Bulgariei - n.r.) este președintele României pe pagina oficială (de Facebook - n.r.) a MAE german. Vreau doar să vă rog să vă vedeți de treabă în continuare, de ministru de Externe, MAE să își facă treaba și dacă cineva, sigur, greșește, înțeleg că plătește. Vroiam să dau acest mesaj public și să vă spun tuturor să aveți grijă la funcționari, dar să vă faceți treaba cât mai bine în continuare", a afirmat Ponta, la începutul ședinței de guvern, informează Agerpres.

Premierul se referă la o gafă a ministrului de externe al Germaniei, care, după o întâlnire cu preşedintele Bulgariei, a anunţat pe Facebook că a avut o întâlnire cu "preşedintele român Rosen Plevneliev".

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou