Best Dental

Remus Cernea, primul candidat la prezidențiale din lume care acceptă donații în bitcoin

Dan Alexandru, 16 ianuarie 2014, Ora 21:47

  • print
  • |
remus-cernea-primul-candidat-la-prezidentiale-din-lume-care-accepta-donatii-in-bitcoin-37486-1.jpg

Moneda virtuală bitcoin devine tot mai populară peste tot în lume, chiar și în rândul politicienilor. Remus Cernea a anunțat astăzi că în campania sa electorală pentru alegerile prezidenţiale va accepta donaţii în moneda bitcoin. „Este o premieră mondială", a susținut politicianul.

Remus Cernea, candidat independent la alegerile prezidenţiale din acest an, a anunţat într-o conferinţă de presă, la Constanţa, că va accepta donații și în bitcoin.

„Sunt primul politician din lume care şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale şi care acceptă donaţii în bitcoin. Este o premieră mondială, din câte ştiu", a scris Remus Cernea, pe contul său de Facebook.

El a precizat că acesta este un pas spre transparentizarea fondurilor dintr-o campanie electorală și că a primit deja o primă donație.

„Bitcoin este o monedă virtuală revoluţionară, care nu depinde de vreun stat şi nu este emisă de vreo bancă naţională. Australia, Germania, Finlanda, Canada au fost printre printre primele ţări care au acceptat-o oficial. În general, este deja acceptată în ţările democratice cu economii de piaţă mature. Dreptunghiul conţine precizările necesare pentru a putea face donaţii bitcoin pentru efortul necesar în această campanie", a menționat Remus Cernea.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:10