Robert Turcescu vorbește despre dezvăluirile lui Băsescu

Ziarul Atac, 14 octombrie 2014, Ora 11:51

  • print
  • |
robert-turcescu-vorbeste-despre-dezvaluirile-lui-basescu-43908-1.jpg

Președintele Traian Băsescu a declarat că Victor Ponta a fost ofițer acoperit al SIE în perioada 1997-2001.

Imediat după aceste dezvăluiri ale președintelui, Robert Turcescu, cel care s-a autodeconspirat ca fiind ofițer acoperit, a reacționat rapid.

"VV Ponta ce va spune? Ca a fost sau ca n-a fost? Din proprie experienta stiu ca e foarte greu sa spui ca ai fost. Cu Dumnezeu inainte!", scrie Robert Turcescu.

Robert Turcescu a publicat pe pagina personală de Facebook Hotărârea de Guvern privind informațiile clasificate.

De asemenea, Turcescu a atașat și o serie de declarații ale lui Mihai Răzvan Ungureanu despre ofițerul acoperit: "Cât am fost director SIE, niciun nume al candidaților de azi nu a trecut pe sub ochii mei. Dar vă spun un lucru, ofițerii activi nu au voie prin lege să se implice în acțiuni politice", a spus Ungureanu.

„Avem tot interesul ca ofițerii activi să nu se implice în politică, nu poți fi la dublă comandă. Ca fost director SIE, știm bine că nu există ofițeri care să activeze în România", a adăugat Mihai Răzvan Ungureanu.

La această declarație a lui MRU, Turcescu a comentat scurt: "Am vorbit despre asta pe 11 septembrie 2014. MRU era foarte nervos...".

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou