Rusia amenință: Scenariul din Ucraina se poate repeta și în Letonia

Mălina Andrei, 20 noiembrie 2014, Ora 15:35

  • print
  • |
rusia-ameninta-scenariul-din-ucraina-se-poate-repeta-si-in-letonia-44454-1.jpg

Dimitri Peskov, purtăorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, a spus într-un interviu pentru BBC că nu ar fi mirat ca scenariul din Ucraina să se repete şi în Letonia.

Peskov a declarat că Rusia are o linie roşie în Europa şi că nu va înceta să provoace NATO, care se apropie prea mult de graniţele sale.

Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin a declarat pentru BBC că în Ucraina a fost o lovitură de stat orchestrată de ţările vestice, iar scenariul se poate repeta în Letonia.

"Dacă este orchestrată o lovitură de stat şi este acceptată noua putere, este un pericol mare pentru Letonia. Odată ce am creat un precedent de preluare militară a puterii în Europa şi odată ce am creat precedentul acceptării preluării oficiale a puterii, e un pericol pentru întregul continent. Şi fiecare ţară ar trebui să aibă grijă şi să îşi protejeze interesele şi să nu lase să se întâmple acest lucru", a declarat Dimitri Peskov, purtător de cuvânt la Kremlin.

Rusia şi-a intesificat raidurile aeriene nepermise în Europa, iar Peskov spune că acest lucru nu va înceta.

"Cu cât mai mult interesele naţiunii noastre vor fi puse în pericol, cu atât mai mult vom continua să răspundem. Şi asta nu înseamnă că vrem un Război Rece. Vrem doar să dăm replică. Înţelegeţi că avem liniile noastre roşii şi că nu putem să trecem peste ele şi am vrea să înţeleagă toată lumea unde ne sunt liniile roşii", a spus Peskov, potrivit realitatea.net.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou