Rușii se retrag de la frontiera cu Ucraina

Cristian Blănuţă, 20 mai 2014, Ora 11:20

  • print
  • |
rusii-se-retrag-de-la-frontiera-cu-ucraina-40350-1.jpg

Trupele ruse cărora preşedintele Vladimir Putin le-a ordonat luni - pentru a treia oară - retragerea din zona de frontieră cu Ucraina sunt în stadiul de pregătire pentru plecare, a anunţat marţi Ministerul rus al Apărării, citat de AFP.

'Comandanţii din zonele unde au avut loc manevrele vor anunţa în scurt timp itinerariul şi planul de deplasare spre punctele de îmbarcare (cu trenul)', a precizat ministerul citat, potrivit Interfax.

'Militarii au început deja să demonteze taberele de corturi, îmbarcă echipamentele şi formează coloane de vehicule şi blindate', au indicat oficiali ai Ministerului rus al Apărării.

Ministrul rus al apărării Serghei Şoigu a dat ordin luni unităţilor militare care au participat la manevrele de primăvară în trei zone limitrofe cu Ucraina - Rostov, Belgorod şi Briansk - să revină în bazele lor de desfăşurare permanentă, informează, la rândul său, agenţia de presă RIA Novosti.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou