SCANDAL cu despărțiri în PSD

Cristian Blănuţă, 21 august 2014, Ora 10:02

  • print
  • |
scandal-cu-despartiri-in-psd-42688-1.jpg

Deputatul PSD Bogdan Diaconu își va anunța mâine demisia din partid și înființarea unei noi formațiuni politice într-o conferință de presă ținută la Parlament de la ora 12.00.

Alături de el vor veni și alți parlamentari din PSD, așadar va avea loc o ruptură în sânul partidului aflat la guvernare, plus un scandal din cauza păstrării UDMR la guvernare, tema cu care Bogdan Diaconu i-a încăierat deja de mai multe ori pe cei din PSD cu UDMR.

Potrivit surselor știripesurse.ro, noul partid va ataca puternic UDMR și proiectul legii autonomiei teritoriale despre care Laszlo Borbely a promis, într-o declarație făcută astăzi, că va fi lansat până la sfârșitul acestei luni. De asemenea, se poate bănui că noul partid va prelua toate temele cu care Bogdan Diaconu și-a făcut simțită prezența în spațiul public: apărarea românilor din comunitățile istorice, oprirea extremismului maghiar, promovarea valorilor românești.

Această ruptură este cu atât mai periculoasă pentru PSD cu cât și social-democrații defilează în campanie cu sloganul "Mândru că sunt român" și vehiculează teme identitare românești, inclusiv religioase.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou