Schimbare de plan la GUVERN, la ordinul lui PONTA

Cristian Blănuţă, 30 iulie 2014, Ora 07:52

  • print
  • |
schimbare-de-plan-la-guvern-la-ordinul-lui-ponta-42153-1.jpg

Premierul Victor Ponta a anunțat, marți seară, din Gorj, că se amână ședința de Guvern pentru joi., cauza fiind cea a inundațiilor.

"Miercuri rămân aici. Am și amânat ședința de Guvern pentru joi, ca mâine să începem să avem primele evaluări, iar joi sau vineri cel târziu să alocăm în ședința de Guvern banii necesari. Este important să salvăm oamenii, apoi să începem să reparăm ce e de reparat", a spus premierul.

Acesta și-a exprimat părerea de rău pentru cele două victime ale apelor, precizând că se bucură însă pentru viețile omenești care puteau fi pierdute, însă au fost salvate.

"Am fost, am văzut cu ochii mei ce s-a făcut pe teren. Am fost alături de ei în momentul în care s-au salvat oameni din mijlocul apelor. Peste tot, la Vâlcea au fost alți colegi ai mei, domnul Arafat este la Argeș. Peste tot lumea muncește. Sunt foarte bucuros că au fost salvate multe vieți omenești care puteau fi pierdute, îmi pare groaznic de rău de cele două victime de la Argeș și am încredere, din ce mi-a spus domnul Arafat, că nu se putea face nimic și realmente nu a fost vina nimănui", a spus acesta, potrivit pesurse.ro.

"Ne apucăm să evaluăm ce este mai important, s-au slavat viețile, animalele, bunuri. Evaluăm ce trebuie reparat și să îi ajutăm pe oameni cu materiale de construcție de care au nevoie ca să-și repare casele", a conchis prim-ministrul.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou