Sfatul lui Geoană pentru Ponta: Nu te bucura înainte să câștigi

Cristian Blănuţă, 21 septembrie 2014, Ora 09:36

  • print
  • |
sfatul-lui-geoana-pentru-ponta-nu-te-bucura-inainte-sa-castigi-43432-1.jpg

Fostul președinte al PSD și candidat la alegerile prezidențiale din 2009, Mircea Geoană, a spus că succesul lui Victor Ponta va depinde foarte mult de echipa pe care și-o va alege.

„Va depinde foarte mult de echipa pe care și-o va face, va depinde, dacă va câștiga, de echipa pe care și-o va lua la Cotroceni. Va avea nevoie de o echipă puternică, robustă, va avea nevoie de o echipă foarte bună la Guvern", a spus Mircea Geoană la Digi 24.

În privința greșelilor pe care nu ar trebui să le facă Victor Ponta, Geoană a spus că „cea mai mare capcană este dată de sentimentul că ai câștigat înainte să câștigi".

 

Mircea Geoană declanșase fiesta, la alegerile din 2009, la câteva ore după închiderea urnelor, fiind sigur că a câștigat.

După ce au venit în țară și voturile din străinătate, Traian Băsescu a fost cel declarat învingător.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou