Sifonarea banilor CJ Giurgiu la sfârşit de an

Ştefan Diaconu, 6 noiembrie 2022, Ora 17:50

  • print
  • |
sifonarea-banilor-cj-giurgiu-la-sfarsit-de-an-46947-1.jpg

 

Sifonarea banilor CJ Giurgiu la sfârşit de an

Despre pasiunea domnului Dumitru Beianu de a face fericiţi copii aflaţi în grija DGASPC Giurgiu am vorbit cu argumente în mai multe rânduri. Unele dintre minore, copleşite de atâta grijă, au rămas chiar gravide. Practic, cum de altfel declară domnul Beianu, se străduia să le mai însenineze zilele acestor copii cu care soarta nu a fost deloc binevoitoare. Şi, ca un adevărat tată, le mai ducea, de ziua lor, câte o cutie de bomboane, prăjituri sau chiar câte un tort.

Până la sărbătorile de iarnă nu mai este mult. Te-ai fi aşteptat ca domnul Beianu să devină un adevărat Moş Crăciun. Să însenineze zilele de sărbătoare şi acestor copii.

Da de unde. Acum, la sfârşit de an, preşedintele CJ şi-a descoperit pasiunea pentru cultură. Giurgiu are un teatru de prestigiu, care se află în subordinea şi finanţarea Consiliului Judeţean. Acum, la sfârşit de an, domnul Beianu a făcut cadou culturii, din bugetul CJ. Teatrului Tudor Vianu.

Veţi spune că nu e rău că şi cultura îşi găseşte loc între preocupările domnului preşedinte al CJ. Desigur, nu e rău deloc. Mai ales când se alocă şi fonduri.

Să vedem cum au fost folosite aceste fonduri.

Servicii de reparaţii curente şi igienizare la Teatrul Tudor Vianu. Ofertant, PIFAB CONSTRUCT S.R.L.

 Data publicării 14.10.2022 ora 10,54.

 Data atribirii, 18.10,2022, ora 12,04. 

Valoarea estimată: 310.375,83 ron, adică 62.880,03 euro

Până aici, a fost partea bună, când domnul Beianu investeşte în cultură. De acum urmează partea rea.                                             

Conform Registrului Comerţului, firma PIFAB, are sediul în Giurgiu. În anul 2021 ( a fost înfiinţată în 2020) are nişte cifre de afaceri ameţitoare: cifra de afaceri: 1.800 ron. Profit net, 886 ron. Datorii, 101 ron. Mijloace fixe: 0. Active circulante în valoare de 1.028 ron. Proprietatea de capital propriu, 927 ron. Angajaţi: 0                       

Cine este in spatele acestei firme? Cunoscatorii spun ca este vorba de un deputat PNL GIURGIU, nimeni altul decat NASUL patronului care pastoreste mai multe societati giurgiuvene. Lucru confirmat in discutiile telefonice dintre redactorii nostrii si nimeni altul decat FLORIN PITOIU, care in discutia telefonica recunoaste ca el se ocupa de lucrarile de la teatru si ca a fost sunat de sefu sau pentru anumite detalii legate de societate si lucrari. 

Sa recapitulam :  

Teatrul Tudor Vianu pune pe SEAP un anunt pentru  Servicii de reparaţii curente şi igienizare . La scurt timp , SC PIFAB CONSTRUCT SRL , face oferta care este acceptata de Lucian Mizdrescu din partea teatrului, fara a tine cont de bonitataea firmei si in mod special, de numarul angajatilor. Valoarea : 62.880,03 euro...  Neavand angajati, paseaza lucrarea firmei ALEGE SRL, care , surpriza , este a lui POPESCU ALEXANDRU, director la APA SEVICE GIURGIU, nimeni altul decat finul lui ANDREI ALEXANDRU DEPUTAT PNL GIURGIU. Va intrbati, desigur, ce face firma ALEGE SRL, de banii astia 62.880 mii euro. 

Pai cum ce face?, munceste , face toaletele pentru personal si in mod special dormitorul  junei OANA MARIA DRAGNE, managerul teatrului TUDOR VIANU. Aici sunt banii DVS... PARDON.  AICI AU FOST SI BANII DVS... Si vor ajunge acolo unde trebuie.

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou