Șova revine în PSD. Social-democrații îl primesc înapoi chiar în funcția de vicepreședinte

Mălina Andrei, 30 ianuarie 2015, Ora 13:49

  • print
  • |
sova-revine-in-psd-social-democratii-il-primesc-inapoi-chiar-in-functia-de-vicepre-edinte-45394-1.jpg

Dan Şova este din nou membru al PSD. Comitetul Executiv al PSD, reunit vineri la Sinaia, a hotărât reprimirea în partid a lui Dan Şova, exclus în aceeaşi zi cu Marian Vanghelie şi Mircea Geoană.

Acesta a fost reprimit în partid de preşedintele PSD, Victor Ponta. Pe de altă parte, Cristian Rizea a fost numit la şefia PSD sector 5, în locul lui Marian Vanghelie, iar Cătălin Ivan a fost debarcat de la şefia PSD sector 1. În locul său a fost numit Daniel Tudorache.

 

Există posbilitatea ca Şova să-şi reia chiar şi atribuţiile de vicepreşedinte al PSD.

Dan Șova a fost suspendat din toate funcțiile pe care le deținea în PSD, împreună cu Mircea Geoană și Marian Vanghelie, motivul reprimirii acestuia în partid fiind faptul fostul ministru și-a recunoscut vina și spre deosebire de ceilalți doi, acesta nu a atacat e nicio cale partidul.

Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost excluşi din PSD pe 27 noimebrie 2014. Propunerea de excludere a fost făcută de Victor Ponta, decizia fiind luată într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional. Au fost 80 de voturi "pentru" excluderea, două împotrivă şi două abţineri.

Dan Şova a fost acuzat la vremea respectivă că ar fi conspirat cu Viorel Hrebenciuc să preia conducerea partidului, dacă Victor Ponta ar fi ajuns preşedinte al României. Şova a fost propus spre excludere chiar de către Ponta.

Spre deosebire de Mircea Geoană şi Marian Vanghelie, Dan Şova a acceptat fără să crâcnească sancţiunea şi s-a arătat dispus la penitenţă. "Rămân social-democrat, îmi iau un timp de reflecţie", a spus Dan Şova.

 

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou