Șova revine în PSD. Social-democrații îl primesc înapoi chiar în funcția de vicepreședinte

Mălina Andrei, 30 ianuarie 2015, Ora 13:49

  • print
  • |
sova-revine-in-psd-social-democratii-il-primesc-inapoi-chiar-in-functia-de-vicepre-edinte-45394-1.jpg

Dan Şova este din nou membru al PSD. Comitetul Executiv al PSD, reunit vineri la Sinaia, a hotărât reprimirea în partid a lui Dan Şova, exclus în aceeaşi zi cu Marian Vanghelie şi Mircea Geoană.

Acesta a fost reprimit în partid de preşedintele PSD, Victor Ponta. Pe de altă parte, Cristian Rizea a fost numit la şefia PSD sector 5, în locul lui Marian Vanghelie, iar Cătălin Ivan a fost debarcat de la şefia PSD sector 1. În locul său a fost numit Daniel Tudorache.

 

Există posbilitatea ca Şova să-şi reia chiar şi atribuţiile de vicepreşedinte al PSD.

Dan Șova a fost suspendat din toate funcțiile pe care le deținea în PSD, împreună cu Mircea Geoană și Marian Vanghelie, motivul reprimirii acestuia în partid fiind faptul fostul ministru și-a recunoscut vina și spre deosebire de ceilalți doi, acesta nu a atacat e nicio cale partidul.

Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost excluşi din PSD pe 27 noimebrie 2014. Propunerea de excludere a fost făcută de Victor Ponta, decizia fiind luată într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional. Au fost 80 de voturi "pentru" excluderea, două împotrivă şi două abţineri.

Dan Şova a fost acuzat la vremea respectivă că ar fi conspirat cu Viorel Hrebenciuc să preia conducerea partidului, dacă Victor Ponta ar fi ajuns preşedinte al României. Şova a fost propus spre excludere chiar de către Ponta.

Spre deosebire de Mircea Geoană şi Marian Vanghelie, Dan Şova a acceptat fără să crâcnească sancţiunea şi s-a arătat dispus la penitenţă. "Rămân social-democrat, îmi iau un timp de reflecţie", a spus Dan Şova.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou