"Sunt anumiți miniștri care trebuie să dea lămuriri"! Marcel Ciolacu, despre cine nu mai are loc în Guvern

Anca Bratu, 6 februarie 2023, Ora 06:21

  • print
  • |
sunt-anumiti-mini-tri-care-trebuie-sa-dea-lamuriri-marcel-ciolacu-despre-cine-nu-mai-are-loc-in-guvern-47403-1.jpeg

Marcel Ciolacu, președintele PSD, ar urma să preia funcția de prim-ministru în luna mai, în baza protocolului semnat cu PNL în 2021. Liderul social-democrat recunoaște că sunt unii miniștri care nu ar trebui să facă parte din Guvernul Ciolacu. Unul dintre aceștia este actualul ministru al energiei, Virgil Popescu. 

„Sunt anumiți miniștri care trebuie să dea anumite lămuriri. Îmi doresc să nu intru și în noul guvern cu aceste lămururi nedecontate. Cred că nu e corect față de români să începem un drum nou cu anumite suspiciuni", a declarat Ciolacu, la Antena 3. 

Liderul PSD ar dori ca unii miniștri să rămână pe poziții, în ciuda protocolului care prevede un schimb între partid.

„Sunt prevăzute patru schimbări în acord politic, pe care o să le discutăm. Cred că vom pleca cu toții de la o idee corectă. Nu țin neapărat să rămână Ministerul Transporturilor la PSD, dar sunt doi miniștri care s-au remarcat: Marcel Boloș, la MIPE, care a făcut minuni într-o perioadă scurtă, și Sorin Grindeanu, care a semnat contracte cât nu s-a semnat în ultimii 10 ani și va avea o execuție foarte bună. Amândoi sunt lăudați și de organismele internaționale", a mai declarat Ciolacu.

Întrebat dacă Virgil Popescu ar trebui să se regăsească în viitorul guvern, Ciolacu a precizat: „Cred că domnului Virgil Popescu îi recomand, nu pot să spun cu prietenie, dar ca și coleg în Parlament, să închidă anumită lucruri, să dea explicații."

Ciolacu i-a reproșat lui Virgil Popescu și modul în care a negociat chestiunea taxei de solidaritate cu Comisia Europeană.

Pe de altă parte, Marcel Ciolacu a preciat că „nu este exclus ca PSD să ceară Ministerul Energiei" cu ocazia rotativei. „Sunt ferm convins că și domnul Nicolae Ciucă își dorește să avem o guvernare eficientă", a mai declarat președintele PSD.

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou