TOKES dă de pământ cu UDMR

Cristian Blănuţă, 24 iulie 2014, Ora 11:10

  • print
  • |
tokes-da-de-pamant-cu-udmr-41989-1.jpg

László Tőkés nu este de acord cu nominalizarea UDMR la Ministerul Culturii. Totodată, europarlamentarul maghiar nu vede cu ochi buni deciziile luate, în ultima vreme, de formaţiunea maghiară al cărei preşedinte de onoare a fost în urmă cu câţiva ani.

Laszlo Tokes susţine că a fost unul dintre fondatorii UDMR-ului, mai apoi un timp îndelungat preşedintele de onoare al Uniunii Democrate Maghiare din România.

"Jocul făcut de UDMR în zilele trecute prin ograda puterii concurează cu atitudinea scandaloasă din 1998 când ne-a „mulţumit" cu universitatea fantomă Petőfi-Schiller. După opinia multora, cu demisia vicepremierului Kelemen Hunor, coroborată cu rămânerea la guvernare a UDMR-ului, uniunea a atins cel mai jos nivel al evoluţiei sale", a precizat Laszlo Tokes.

Totodată, acesta consideră că UDMR continuă să alunece în jos, iar prin a o propune oficial în funcţia de ministru al culturii şi de vicepremier pe Rozália Biró, perdanta scaunului de viceprimar în municipiul Oradea.

"Propunerea şefei organizaţiei de femei a partidului într-o poziţie atât de importantă în stat denotă neseriozitatea cu care oficialii UDMR se raporteză la alegătorii lor, demonstrează cât de mult ţin la comunitatea maghiară din Transilvania, cât de mult doresc succesul României şi locuitorilor ei. Atât Ardealul, cât şi România merită mai mult", susţine Tokes, potrivit voceatransilvaniei.ro.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou