Traian Băsescu: După ce îmi voi termina mandatul, mă voi înscrie în PMP

Mălina Andrei, 23 octombrie 2014, Ora 11:16

  • print
  • |
traian-basescu-dupa-ce-imi-voi-termina-mandatul-ma-voi-inscrie-in-pmp-44025-1.jpg

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, înainte de plecarea la Consiliul European, că la finalul mandatului se va înscrie în Partidul Mişcarea Populară.

"După ce îmi voi termina mandatul, mă voi înscrie în Partidul Mişcarea Populară. În 2016, românii trebuie să aibă o alternativă curată", a spus Băsescu.

"Voi deveni membru PMP, şi intenţia este să construiesc un partid nou. Dacă vă aduceţi aminte, am mai dat această motivaţie, că partidele vechi, cele care au funcţionat din 90 până acum sunt toate compromise, şi aveţi proba evidentă că toate sunt compromise. Trebuie o construcţie nouă şi trebuie analizată foarte bine şi posibilitatea de a şi aduce oameni noi", a anunţat preşedintele Băsescu.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou