Traian Băsescu, pe Facebook: „Penibilii de la Transporturi - poate subiect la consultări?

Mălina Andrei, 16 aprilie 2015, Ora 10:34

  • print
  • |
traian-basescu-pe-facebook-penibilii-de-la-transporturi-poate-subiect-la-consultari-46314-1.jpg

Fostul președinte, Traian Băsescu continuă a făcut un obicei din a posta zilnic, pe pagina de Facebook, o serie de atacuri. De data aceasta a postat un mesaj, în care abordează tema autostrăzilor şi face lista miniştrilor "penibili" şi incompetenţi de la Transporturi.

"Penibilii de la transporturi - poate subiect la consultări ?

Miron Mitrea, Ludovic Orban, Dan Şova, Relu Fenechiu şi în sfîrşit, ultimul pe listă, adus cu mari sacrificii de la Cluj pentru a completa galeria de incompetenţi de la transporturi, Ioan Rus, au vînturat românilor hărţi cu mii de kilometri de autostrăzi. De fiecare dată COMISIA EUROPEANĂ le-a dat cu hărţile în cap, etichetîndu-i ca fiind incompetenţi.

România are master-planul pentru construcţia de autostrăzi adoptat prin OG nr. 16/1999. Guvernele PSD-iste au adăugat la anexa acestei ordonanţe tot soiul de bazaconii conform intereselor baronimii dar şi pe măsura incompetenţei miniştrilor transporturilor care n-au priceput elementarul, că pot utiliza bani europeni prioritar pentru autostrăzi care fac parte din coridoarele pan-europene IV şi IX (ca de altfel şi la calea ferată).

Au cheltuit enorm pentru tot soiul de noi master-planuri, pe care eu personal le-aş imputa miniştrilor .

Pînă una alta, domnule Ioan Rus daţi în lucru : Piteşti - Rm.Vîlcea - Sibiu / Ploieşti - Buzău - Focşani - Albiţa şi Centura Bucureşti - Sud, autostrăzi încă neexecutate faţă de master-planul din 1999 şi pe care trebuie să le facem. Altfel nu primim bani europeni pentru alte autostrăzi.

O sugestie. La anexa OG nr. 16/1999 care defineşte priorităţile, adăugaţi şi autostrada Craiova - Piteşti. Cu siguranţă aveţi argumentul puternic al existenţei uzinei Ford şi ar putea fi acceptat de COMISIE pentru noul exerciţiu bugetar.

Oare vom avea o anchetă a corpului de control al PM sau a DNA pentru contractul Bechtel, sau rămînem cu gogoaşa lui Şova - precum că s-ar fi pierdut contractul original ?", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou