Magiun de Topoloveni Bambi D'art School Best Dental Cofetaria Claus
Mira Catering Agrofam Aldis Restaurant Voievodal Baneasa

Tudor Marian – respect pentru cetăţeni

Ziarul Atac, 4 iunie 2012, Ora 00:00

 • print
 • |
 • |
 • Comentează(0)

Căsătorit, doi copii, născut în Vidra, jud. Ilfov, 27.10.1969, de profesie jurist, candidează pentru funcţia de primar al comunei Vidra, jud. Ilfov, din partea USL.

A fost consilier judeţean, timp de două mandate, a lucrat în administraţia publică timp de opt ani. A lucrat pentru judeţul Ilfov la toate proiectele care s-au derulat. Doreşte să devină primar în primul rând din respect pentru cetăţenii unei localităţi în care consideră că nu s-a făcut nimic până acum, doreşte să aducă investitori (pentru că, deşi a adus investitori, i-au fost refuzaţi de către actuala conducere).

În platforma program a domniei sale se regăsesc şi dorinţele cele mai arzătoare pentru locuitorii comunei Vidra:
- Grădiniţe cu program prelungit în cele trei sate (Creţeşti, Sinteşti şi Vidra)
- After - school
- Asfaltarea în totalitate a drumurilor din comună (care a fost oprită)
- Realizarea de trotuare
- Punerea în funcţiune a sistemului de alimentare cu apă curentă
- Bază sportivă şi o şcoală de fotbal
- Atragere de investitori
- Transport gratuit pentru elevi şi pensionari
- Serviciu de ambulanţă
- Bază de primire a legumelor pentru export

Domnul Tudor Marian doreşte să ajungă primar în Vidra (jud. Ilfov) pentru că este nevoie de o schimbare totală în localitate, pentru că doreşte binele oamenilor din Vidra şi mai ales pentru că îl consideră pe actualul primar şi pe echipa acestuia „infractori", nişte oameni care nu s-au implicat cu nimic în rezolvarea problemelor comunei. Mai mult, consideră că actualul primar şi-a însuşit terenuri care aparţineau locuitorilor comunei. Tot primarul Niculae Florin a înfiinţat Societatea Agro Jilava prin intermediul căreia a intrat în posesia subvenţiilor APIA aferente acestor terenuri. Acuzaţiile sunt susţinute de către adeverinţa nr. 10639/20.12.2010.

Menţionăm că pe lista de înfiinţare a societăţii Agro Jilava sunt trecute 2533 persoane care, conform tabelelor şi listelor, şi-au dat acordul pentru ca aceste terenuri să devină proprietăţi ale Agro Jilava şi ale Asociaţiei „Zimbrul românesc". Pe aceste liste se regăsesc şi cetăţeni care, la înfiinţarea societăţii erau, nici mai mult, nici mai puţin decât decedaţi. De exemplu, la poziţia 2032 din listă, se află Ruse Constanţa, la 2062 Ciocârlan Catrina, poziţia 2070 - Tindeche Ilie, 2071 - Oloaica Dumitru, 2096 - Popa Constanţa; la poziţia 182 - Alexe Maria şi alţii.

În momentul în care oamenii din localitate au aflat de aceste liste, au intrat în panică crezând că nu mai deţin terenurile şi că nu mai au niciun drept asupra lor. A urmat o întreagă tevatură ajungându-se până la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
În comuna Vidra, primarul Niculae Florin şi soţia sa sunt numiţi „Ceauşescu şi Ceauşeasca". Dacă doriţi să mai aflaţi câte ceva despre „odioasa familie", de care ne amintim cu fiori şi după 23 de ani, faceţi un drum doar până la Vidra. De ce este numită astfel familia primarului Niculae? Pentru că au un stil la fel de dictatorial şi că se consideră şefii comunei, fac ce vor fără să dea socoteală nimănui.

 

Nimic nu mişcă în localitate fără ştirea şi fără voia lor. Ba, unii chiar spun că primarul ar fi înşelat mai multe persoane cu nişte terenuri. Un bătrân pe nume Tiniche Ion din Sinteşti - Vidra zice că primarul Niculae i-ar fi cumpărat un teren, dar nu ar mai fi primit niciodată banii. Alţii spun acum prin localitate că primarul Niculae Florin şi-ar fi făcut frumuseţea de vilă în care locuieşte cu bani nu tocmai curaţi. Mai nou, şi-a cumpărat lângă casă şi un alt teren pe care construieşte probabil un „pui" pentru faimoasa vilă.

Şi dacă tot suntem acum în campanie electorală la Vidra se poartă mita electorală în toate stilurile posibile:pachete, pacheţele, găletuşe şi alte „mici" atenţii.

Tudor Marian, candidatul USL la primăria Vidra - Ilfov are multe să îi reproşeze actualului primar, dar îşi doreşte un final de campanie electorală curat şi liniştit. El trăieşte cu speranţa că oamenii din Vidra se vor trezi în al doisprezecelea ceas şi că îşi vor dori schimbarea, punând ştampila pe numele lui. Tudor Marian şi echipa vă aşteaptă la vot, amintindu-vă că respectul pentru cetăţean este mai presus decât orice!

Nicoleta Croitoru

 

 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

EDITORIAL

Procurorul, pământul și baronii

Procurorul, pământul și baronii

Doamne, ce zile trăim... Circ şi justiţie televizată. Prosteşte poporul cu televizorul - acesta pare să fi rămas principalul rol al media, în România. Televiziunile de ştiri, la comanda politică a patronilor, aruncă zilnic pe sticlă mascaţi, politicieni, oameni de afaceri, mai puţin interlopi. Interlopi nu mai sunt, s-au transformat în mafia gulerelor albe. Lumea lor, a clasei politice. O lume în care se folosesc mascaţi şi cătuşe. Dreptate au şi unii şi ceilalţi. Dreptatea lor. Acest circ are multe conotaţii politice la cel mai înalt nivel. Miza este uriaşă. Averile şi libertatea clasei politice. Cine câştigă ia totul. Fără prizonieri. PSD-ul este decimat pe zi ce trece, şi va fi &i ...

ziare
TOARNĂ AICI!

Redacţia ziarului ATAC oferă un premiu de 100 euro pentru cel mai tare pont! Daca eşti victima unor abuzuri, infracţiuni şi nu numai, ale funcţionarilor publici ori clasei politice şi vrei să iţi păstrezi anonimatul, postează informaţia aici, iar noi vom face ceea ce ţie iţi este frică.

 • Andra Vilcu

  Sunt tinta unor atacuri de tip pshiotronic atat eu cat si familia mea. Am informatii referitoare la modul in ...
 • ion

  vad ca guvernul a lasato mai moale cu carnea alterata .
STIRI RECENTE
 • TOP CITITE
 • TOP COMENTATE
ARHIVA
NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

Mica Publicitate
REBU EDIMPRESS Restaurant Carol's Event